Επαγγελματικό Σεμινάριο EFC (11 Μαίου 2019)

Η EFC στα πλαίσια του καινοτόμου θεσμού της Εταιρίας Insuring your Future 2019 διοργάνωσε ένα ειδικό σεμινάριο διαχείρισης κινδύνων – ασφάλισης – προστασίας προσωπικών δεδομένων με θέμα « Drones - Insurance -  Risk Assessment – VR Simulation».
​​
EFC121jpg
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην Παρασκευή 10 Μαΐου στην αίθουσα σεμιναρίων της Εταιρίας στο Περιστέρι με έντονο ενδιαφέρον.
EFC122jpg
​​
Αναλυτικότερα οι παρευρισκόμενοι κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου ενημερώθηκαν για τη σωστή διαχείριση ενός Συστήματος Μη Επανδρωμένου Αεροσκάφους (ΣμηΕΑ – Drone), το δελτίο ικανότητας καθώς και την ασφάλιση που θα πρέπει να φέρουν εφόσον βρίσκονται σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και τις ενέργειες που θα πρέπει να κάνουν ως ερασιτέχνες.
Παρουσιάστηκε επίσης και σε εικονικό επίπεδο με τα εξειδικευμένα σύστημα VR simulation EFC – HTC VIVE  πτήσεις καθώς και μέρη του ΣμηΕΑ Phantom 3 - 4

​​EFC123jpg
Βασικοί ομιλητές του σεμιναρίου ήταν οι κ. Μιχαηλίδου Ευαγγελία C.E.O. της  Εταιρίας   E F C, κ. Ανδρεόπουλος Απόστολος Ασφαλιστικός Πραγματογνώμονας από το τμήμα της Εταιρίας EFC Insurance Loss Adjusters Department, o κ. Δενδρινός Κων/νος από το τμήμα EFC Training Department.
​​
EFC124jpg
Το σεμινάριο «Drones - Insurance -  Risk Assessment – VR Simulation» ήταν το πρώτο από μία σειρά σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν τόσο στην Εταιρία μας αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.