Ιnsuring Your Future (20 Ιαν 2019)

«Η δράση θεσμός της εταιρίας EFC»

Η καινοτόμος ιδέα INSURING YOUR FUTURE δημιουργήθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα το 2018  από την Εταιρία EFC και θα συνεχιστεί και φέτος με περισσότερες δραστηριότητες.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ενέργειες που θα λάβουν χώρα στα πλαίσια της καινοτόμου ιδέας INSURING YOUR FUTURE 2019 .

Σεμινάρια και workshops για διαχείριση και ανάληψη κινδύνων, προ ασφαλιστικοί έλεγχοι (Οχήματα, Κτίρια, Σκάφη, ΣμηΕΑ/Drones κτλ.) προγράμματα τεχνικών ασφαλίσεων θα παρουσιαστούν σε αρκετά μέρη της Ελλάδας από τους πιστοποιημένους Ασφαλιστικούς Πραγματογνώμονές μας.

Πρώτο μας ραντεβού για το 2019 θα είναι στο Περιστέρι στην έδρα της Εταιρίας μας ως αρχικό σημείο έναρξης του INSURING YOUR FUTURE 2019 στα τέλη Ιανουαρίου.

Δεύτερο ραντεβού θα είναι στο Ρέθυμνο στα τέλη Φεβρουαρίου.

Εν συνεχεία θα ανακοινωθούν και τα επόμενα σημεία της Ελλάδας καθώς και οι ημερομηνίες που θα πραγματοποιούνται ΔΩΡΕΑΝ Προ ασφαλιστικοί Έλεγχοι καθώς ενημέρωση για την σωστή εκτίμηση και ασφάλιση της περιουσίας σας.

Αποτελεί λοιπόν τη μεγαλύτερη ενέργεια εθελοντισμού της εταιρείας για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Σκοπός μας και πράξη μας για την φετινή χρονιά η πραγματοποίηση προ ασφαλιστικών ελέγχων να γίνει πανελλαδικώς.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού με τα στελέχη της εταιρίας μπορείτε να καλέσετε το 210.57.25.635 ή να αποστείλετε email στο info.efc15@gmail.com.

"Η καινοτομία της εταιρία μας στοχεύει στο να μας οδηγήσει να εξυπηρετούμε τους πολίτες και τον επιχειρηματικό κόσμο, αποτελεσματικότερα και με περισσότερη διαφάνεια"

- Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ… ΤΙΜΗ ΜΑΣ -