Τέσσερα χρόνια παρέα (10 Δεκ 2018)

4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ !!!


efc 4jpg
«Το 2018 είναι μια χρονιά σταθμός για την Εταιρία μας, η οποία κλείνει φέτος τα 4 χρόνια λειτουργίας. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχουμε καταφέρει να κάνουμε γνωστή και απαραίτητη την EFC στον κόσμο των επιχειρήσεων και των πολιτών και, κυρίως, να την αναδείξουμε ως ένα σημαντικό μέλος της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας. Οι δράσεις μας είναι αυτές που καθορίζουν την ύπαρξή μας, για αυτό και παραμένουμε στις επάλξεις με στόχο πάντα την ενίσχυση του κλάδου και των πελατών μας, που αποτελούν τους σταθερούς και ουσιαστικούς αρωγούς μας» όπως χαρακτηριστικά τόνισε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης μας η CEO της EFC  κα Μιχαηλίδου Ευαγγελία.

Προγραμματισμός 2019

Για το 2019, η Ελληνική Εταιρεία EFC  θα συνεχίσει να εργάζεται αφιλοκερδώς, ως επιστημονικό μέλος στην E .E. M. C. // M.Q.I. Μελών Συστημάτων Coordinators M.Q.I (Επιστημονική & Επαγγελματική Ένωση Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου), συμμετέχοντας στην Επιτροπή Καινοτομίας, ενώ ξεκινά συνεργασία με την «Ομάδα Σχεδιασμού Προγράμματος EFC» -στο πλαίσιο εκπόνησης μελέτης του τμήματος Insurance Loss Adjusters – Insuring Your Future- για τη διαμόρφωση προτάσεων στρατηγικής και προτεραιοτήτων, στον τομέα της εκτίμησης της περιουσίας των επιχειρήσεων και του ιδιώτη, ενόψει της διαμόρφωσης των βασικών Κατευθύνσεων Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής της περιόδου 2018-2020.

Σε διεθνές επίπεδο, η EFC βρίσκεται σε συζητήσεις με εταιρείες του χώρου, για μια σειρά από ενέργειες που θα ωφελήσουν όχι μόνο τους ιδιώτες, αλλά και την ελληνική επιχειρηματικότητα.

Συγκεκριμένα, η EFC πρόκειται να εκπονήσει μια σημαντική έρευνα για τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της Ασφάλισης στη χώρα μας, η οποία θα οδηγήσει στη δημιουργία του πρώτου Οδηγού Εκτίμησης & Προστασίας Περιουσίας/Insuring your Future.

Ο οδηγός θα αποτελεί σημαντικό εργαλείο, για όσους επιθυμούν να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για τις εταιρείες της Ελλάδας, που πρόκειται να καλύψουν τα περιουσιακά τους στοιχεία. Παράλληλα, μέσω του  EFC group της στο Facebook, η ελληνική εταιρεία EFC θα ενημερώνει τα μέλη της για όλες τις δράσεις της, για όλα τα τεκταινόμενα στον κλάδο της ασφάλισης, καθώς και για χρηματοοικονομικά νέα.

Το 2019, θα πραγματοποιήσει μια σειρά από ημερίδες, workshops και σεμινάρια, με σκοπό την ενημέρωση της αγοράς, για όλες τις εξελίξεις στον κλάδο.

Η ελληνική εταιρεία EFC, που κλείνει φέτος 4 χρόνια δράσεων, συνεχίζει να αποτελεί ένα σημαντικό επιστημονικό όργανο Ελέγχων, Ανάλυσης & Επιθεώρησης  στη χώρα μας.

                                  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ !!!