DEX & EFC (28 Σεπ 2019)

Η μεγαλύτερη συνάντηση Τεχνολογίας και Gaming  στις 28-29 Σεπτεμβρίου 2019, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου! Το GameSpace.gr και το Mediterranean College διοργάνωσαν το Digital Expo 2019 Powered by OMEN!

H 1η φάση της εκδήλωσης διεξήχθη με τη μεγάλη «Pοwered by» υποστήριξη της OMEN, της απόλυτα κυρίαρχης σειράς PC Gaming της HP.

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει η European Financial Consultants (E.F.C.) με το τμήμα IT Loss Adjusters Department βλέποντας όλα τα εκθεσιακά περίπτερα και συνομιλώντας με τους εκθέτες της HP Omen, Tenebra Studios, FNIris, το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής, την Ελληνική Κοινότητα Nintendo,το Mediterranean College, Iek Aplha, καθώς και τον Gold Sponsor World Of Warship και τον Κ.Γιάννη Τζάφκα που είχε την ευγενική καλοσύνη να μας καλέσει στην Έκθεση.
​​
EFC142jpgEFC143jpg


Η Εταιρία μας προσφέροντας υπηρεσίας με της νέες τεχνολογίες της αγοράς Επαγγελματικά Σεμινάρια - Risk Assesment με Virtual Reality Training by EFC καθώς και Επιθεωρήσεις-Διερευνήσεις με μίνι ρομπότ εναέριων και υποβρύχιων προδιαγραφών  ακολουθεί από κοντά την τεχνολογική εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα.

Με βάση τα παραπάνω σας παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψή μας στην μεγαλύτερη συνάντηση Τεχνολογίας που διοργανώθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.
​​
EFC145jpg
​​EFC147jpg

​​
​​EFC148jpg

Αξίζει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές καθώς και στο Δήμο Περιστερίου.
Συντάκτης
Δενδρινός Κωνσταντίνος
Insurance Loss Adjuster IT