Gdpr & Insurance Policy Uavs


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 9-1-2021 on line ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο με θέμα τα προσωπικά δεδομένα και την ασφάλιση των Drone.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από αυτό το EVENT καθώς η Εταιρία μας ασχολείται με το συγκεκριμένο κλάδο από το 2014 όσο αφορά τα UAvs & ROVs (εναέριου και θαλάσσιου χώρου) τόσο στο χειρισμό και στην τεχνογνωσία που διαθέτουμε αλλά και στην ασφαλιστική κάλυψη των χειριστών και των Drones.

Το σεμινάριο είχε προγραμματισμένη διάρκεια 2 ωρών ώστε να ενημερωθούν τα μέλη της DJI MAVIC CLUB & τα μέλη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΣμηΕΑ με αποτέλεσμα του υψηλού ενδιαφέροντος να καταλήξει στις 3 ώρες.

Το θεματολόγιο ενημέρωσης αφορούσε τα κάτωθι:

1ον Γενικός Κανονισμός Προσωπικών Δεδομένων  που αφορούν τα ΣμηΕΑ.

MAVICjpgPOWERjpg


2ον Ασφαλιστική Νομοθεσία που αφορούν τα ΣμηΕΑ.

ASFALISHjpgSMHEAjpg

Στο σεμινάριο παρουσιάστηκαν έρευνες και πιθανά σενάρια ατυχημάτων καθώς και οι ΑΜΕΣΕΣ ενέργειες που θα πρέπει με βάση τα νέα δεδομένα και κανονισμούς από τον EASA να πράξουν ή σε αποφύγουν οι Χειριστές των ΣμηΕΑ.

Παρουσιαστές & Συντονιστές της ενημέρωσης ήταν:

Κος Δενδρινός  Κων/νος μέλος της
EFC ,
EEMC/MQI,
Ελληνικής Ομάδας Εθελοντών Χειριστών Σμηεα.

Κος Κούτσης Παναγιώτης
Διαχειριστής των ομάδων DJI MAVIC CLUB & Ελληνικής Ομάδας Εθελοντών Χειριστών ΣμηΕΑ.

Προσκεκλημένοι ομιλητές και σχολιαστές ήταν οι :



Κα Μιχαηλίδου Ευαγγελία CEO EFC.

Κος Καρναχωρίτης Παναγιώτης Πρόεδρος του Ομίλου Coordinators.

Κος Καρναχωρίτης Βασίλειος Νόμιμος Εκπρόσωπος E.E.M.C//MQI.

Κος Τσούμας Νικόλαος εκπαιδευτή ΣΜηΕΑ στην σχολή Dronexprts.

Η συμμετοχή ήταν αρκετά υψηλή και λόγω περιορισμένου χρόνου ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΜΕ την επανάληψή του με βάση τα νέα δεδομένα που θα έρθουν από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Στη διάρκεια του  σεμιναρίου  ανακοινώθηκε μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του εκπαιδευτικού φορέα coοrdinators, της εγκεκριμένης σχολής dronexprts, και της Εταιρίας μας.

Να ευχαριστήσουμε θερμά την ιστοσελίδα i.drones.gr για την φιλοξενία τους και την ανάδειξη της Εταιρίας μας στο δικό τους χώρο.


Μιχαηλίδου Ευαγγελία
C.E.O. EFC