H EFC στο DroneHouse

Μία μπουτίκ τεχνολογίας εμφανίστηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα  στο Περιστέρι.

Η EFC πρώτη βρέθηκε και κατέγραψε την εναέρια και υποβρύχια ρομποτική τεχνολογία που βρίσκεται εντός. 

Για πρώτη φορά βρίσκεις Εναέρια & Υποβρύχια Συστήματα μη Επανδρωμένων (Drones) στην ίδια στέγη και να μπορείς να αναλύσεις όλα τα δεδομένα ώστε να αποκτήσεις το πραγματικό εργαλείο για οποιοδήποτε κλάδο και εάν το χρειάζεσαι. 

Συνομιλήσαμε με τους Υπεύθυνους & Συνεργάτες τις DroneHouse και θίξαμε θέματα ιδιαίτερα για παθητική ασφάλεια και ασφάλιση αστικής ευθύνης των χειριστών, αλλά και για την ρομποτική τεχνολογία που μπορούμε να βρούμε στο ΝΕΟ σπίτι των Drones.

Μας ξενάγησαν στην μπουτίκ των drones σε έναν ευχάριστο και πανέμορφο διαμορφωμένο χώρο όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος θα βρει την ανάλογη ρομποτική τεχνολογία που του αναλογεί.

DHOUSEjpg
Πλέον είναι πραγματικότητα ότι ο κλάδος των Drones  UAVS & ROVS έχουν και τον ανάλογο χώρο έκθεσης και ακούει στο όνομα DRONE HOUSE.

DHOUSE 2jpg
Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Κο Σπυρίδων Τάπα Υπεύθυνο τις Drone House καθώς και τον Κο Λούκα Μάριο Συνεργάτη τις Drone House για την πρόσκλησή τους και υπέροχη ξενάγηση στο χώρο τους καθώς είμαστε σε αναμονή και για την επόμενη ξενάγησή τους.

CEO Μιχαηλίδου Ευαγγελία