Insuring Your Future 2018 (01 Δεκ 2018)

​​

Οι συνάνθρωποί μας στήριξαν την καινοτόμο ιδέα της Εταιρίας μας, με την καθημερινή τους παρουσία στα γραφεία μας ολόκληρη την εβδομάδα που μας πέρασε (26 Νοε 2018 έως 30 Νοε 2018), σε συνεργασία με τους Ασφαλιστικούς - Χρηματοoικονομικούς Συμβούλους μας και τους Ασφαλιστικούς Πραγματογνώμονές μας.

Σε ποσοστό 97% θεωρούν σημαντική προτεραιότητα τη σωστή διερεύνηση της ανάγκης τους πριν καταλήξουν στην ασφάλισή τους. Τα ευρήματα αυτά προκύπτουν από έρευνα της εταιρίας μας στα πλαίσια της καινοτόμου ιδέα INSURINGYOURFUTURE 2018, σε δείγμα 400 πολιτών (50% άνδρες, 50% γυναίκες, ηλικίας 25-55 ετών).

Επιπλέον διερευνήθηκε και η άποψη που έχουν για τον προασφαλιστικό έλεγχο καθώς και για την εκτίμηση της αξίας της περιουσίας τους, πριν φτάσουν στο σημείο ν’ ασφαλίσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Τ’ αποτελέσματα της έρευνας είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά τόσο για την προοπτική της ασφαλιστικής συνείδησης που αναπτύσσεται πλέον στην Ελλάδα, όσο και για τη λειτουργία των συστήματων που χρησιμοποιούμε για τους ελέγχους και τις επιθεωρήσεις. Τα ευρήματα αποκαλύπτουν ότι οι πολίτες θεωρούν τον προασφαλιστικό έλεγχο, καθώς και την εκτίμηση, σημαντικό κομμάτι της ασφάλισής τους.

​​
efcjpg
Τ’ αποτελέσματα της έρευνας μέσω της καινοτόμου ιδέας INSURINGYOURFUTURE 2018 της Εταιρίας EFC, καταδεικνύουν ότι οι πολίτες έχουν πειστεί για την αξία του προασφαλιστικού ελέγχου και πως σε μεγάλο ποσοστό η εκτίμηση της περιουσίας τους σε οποιοδήποτε κλάδο ασφάλισης, είναι για αυτούς αναγκαία για να γνωρίζουν τόσο οι ίδιοι αλλά και οι Ασφαλιστικές Εταιρίες την πραγματικότητα.

Τα σημεία στα οποία οι ερωτώμενοι θα ήθελαν βελτίωση είναι η επαγγελματική διερεύνηση των αναγκών τους και ο σωστός έλεγχος-εκτίμηση της περιουσίας τους, η οποία απουσιάζει από το χώρο της αγοράς καθώς είναι λίγοι εκείνοι που στην πραγματικότητα ασχολούνται με τον πελάτη, και η επικοινωνιακή αρωγή προκειμένου να κατανοήσουν τις ενέργειες που θα πρέπει να κάνουν σε περίπτωση ατυχήματος σε οποιοδήποτε κλάδο ασφάλισης.

Το επίπεδο εκπαίδευσης αποτελεί βασικό παράγοντα για τα στελέχη της Εταιρίας μας, καθώς με την άρτια εκπαίδευση και την τακτική επαναπιστοποίησή τους, από πολλαπλούς φορείς τόσο σε θεωρητικό όσο και στο πρακτικό κομμάτι, μας δίνει την πρωτιά στους Προασφαλιστικούς ελέγχους καθώς και στην εκτίμηση των περιουσιών των συνανθρώπων μας, για να μπορέσουν άμεσα να ανταπεξέλθουν σε μία ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ κάνοντας χρήση της ασφαλιστικής τους κάλυψης για τη σωστή αποζημίωσή τους -όπως μας ανέφεραν αρκετοί συμπολίτες μας- για να μπορέσουν να συνεχίσουν να εργάζονται, οι επιχειρήσεις τους να είναι σε λειτουργία -καθώς σήμερα καθυστερεί σε πολύ μεγάλο βαθμό η σωστή αποζημίωση- η σωστή διεκπαιρέωση των προβλημάτων τους πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την επέλευση του κινδύνου που έλαβε χώρα.
Με βάση τα παραπάνω η Εταιρία μας θα συνεχίσει να είναι αρωγός στην ανάπτυξη της Ασφαλιστικής Συνείδησης του συμπολίτη μας καθώς και στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Να ευχαριστήσουμε θερμά την CEO της Εταιρίας EFC κα Μιχαηλίδου Ευαγγελία για την καινοτόμο ιδέα που είχε καθώς και τη συμμετοχή των στελεχών της στην εκπλήρωση, με συντονισμό και άψογη εκτέλεση, το τεράστιο έργο που διεξήχθει όλο αυτό το διάστημα στα πλαίσια της εβδομάδας INSURINGYOURFUTURE 2018.