Insuring Your Future 2022

Η Εταιρία μας έχει προσαρμόζει πλέον την ρομποτική τεχνολογική εξέλιξη από το 2017 στις επιθεωρήσεις - εκτιμήσεις περιουσίας στον Γενικό Κλάδο Ασφάλισης αυξάνοντας το πήχη στην ποιότητα  στην ασφαλιστική αγορά.

Έτσι λοιπόν μπορούμε  να παρέχουμε υπηρεσίες με χαμηλό κόστος προασφαλιστικών/ασφαλιστικών ελέγχων - εκτιμήσεις περιουσιών σε όλους τους κλάδους ασφάλισης.

Με την ρομποτική τεχνολογία αέρος και θάλασσας UAVs-ROvs διενεργούμε επιθεωρήσεις και καταγραφές σε σκάφη, σε κτίρια και οχήματα.
6JPG
Insurance Under Water Inspection - Υποβρύχιες  Επιθεωρήσεις
Με μίνι υποβρύχια διενεργούμε επιθεωρήσεις και καταγραφές 
διενεργούμε επιθεωρήσεις και καταγραφές σε υποβρύχιες κατασκευές (φράγματα, γέφυρες, αποβάθρες, πισίνες κτλ.).
2JPG
3JPG
Insurance Air Inspection - Εναέριες Επιθεωρήσεις

Με μίνι αεροσκάφη διενεργούμε επιθεωρήσεις και καταγραφές Κτήρια/Επιχειρήσεις καθώς και σε μεγάλα έργα (Δίκτυα Τηλεπικοινωνιών Ύδρευσης, Φραγμάτων, Φωτοβολταικών πάρκων κτλ).
4JPG
Insurance Vechicle Inspections - Επιθεωρήσεις Οχημάτων
Η Εταιρία μας προσαρμόζει πλέον την τεχνολογική εξέλιξη στις επιθεωρήσεις - εκτιμήσεις περιουσίας και στον κλάδο των οχημάτων αυξάνοντας το πήχη στην ποιότητα  στην ασφαλιστική αγορά.
Με σύγχρονο εξοπλισμό διενεργούμε επιθεωρήσεις και καταγραφές σε παντός τύπου οχήματα (Υγραεριοκίνητα, Εκπαιδευτικά, Ασθενοφόρα, Φορτηγά-Βυτία κτλ).

1JPG
Στο πλαίσιο του προγράμματος "Insuring Your Future 2022" θεσμός πλέον για εμάς από το 2014 η Εταιρία διενήργησε "ΔΩΡΕΑΝ" Ασφαλιστικούς ελέγχους και Προασφαλιστικούς ελέγχους σε Ιδιώτες και Εταιρίες και φέτος με σκοπό την αξιολόγησή τους.

Το πρόγραμμα  "Insuring Your Future" λειτουργεί ως εκτίμηση της υπάρχουσας ασφάλισης από ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ της Εταιρίας μας, προσφέρει μια αντικειμενική και  έγκυρη πληροφόρηση με σενάριο πιθανής ζημιάς του ασφαλιζόμενου κίνδυνου, και την καταλληλόλητα  των ασφαλιστήριων σε σχέση με τις ανάγκες για τις οποίες έχουν συναφθεί.

Επίσης βασικό ερώτημα που απαντάται είναι και κατά πόσο οι ασφαλισμένοι πληρώνουν λογικά ασφάλιστρα για τα οφέλη των ασφαλιστηρίων τους και τις ΑΜΕΣΕΣ ενέργειες που καλούνται να εκπληρώσουν την δεδομένη στιγμή που έχει λάβει χώρα ο ασφαλιζόμενος κίνδυνος.

Με βάση τα παραπάνω πρέπει να αποδώσουμε σε ΕΣΑΣ ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  που μας τιμάτε και μας εμπιστεύεστε μέχρι και σήμερα, για αυτό και εμείς θα συνεχίσουμε γνωρίζοντας ότι είναι απαραίτητο για εσάς.

C.E.O. EFC

Μιχαηλίδου Ευαγγελία.