INSURING YOUR FUTURE 2022 - CHIOS

Με μεγάλη επιτυχία η EFC και με ειδικά μέτρα προστασίας διεκπεραίωσε προασφαλιστικούς - ασφαλιστικούς ελέγχους, στη Χίο.

106 1jpg

Οι ΠΡ/Α ( Προασφαλιστικοί / Ασφαλιστικοί ) Έλεγχοι διενεργήθηκαν με ειδικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογία που κατέχει η EFC και με τα συστήματα IQS (Insurance Quality Systems) που έχει δημιουργήσει η Εταιρία μας με εναέριες και υποβρύχιες καταγραφές.105jpg
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που  μπορούμε και φέτος, με το  πρόγραμμα προσφοράς «Insuring Your Future 2022», θεσμός πλέον για την εταιρία μας από το 2014 να καλύπτονται οι ανάγκες συνανθρώπων μας για ασφαλιστικό έλεγχο και την δωρεάν εκτίμηση των περιουσιών τους από την Εταιρία μας, στην κρίση που περνάμε να συνεχίζουν να ασφαλίζουν τις περιουσίες τους.

104jpgΜε το πρόγραμμα «Insuring Your Future»  η Εταιρία μας βοηθάει τον υποψήφιο που επιθυμεί την ασφάλισή του να μπορέσει να εκτιμήσει το κίνδυνο.
108jpgΜε τα συστήματά  τελευταίας τεχνολογίας που κατέχουμε  και την συνεχή αναβάθμισή τους, καταγράφουμε ελέγχουμε τους πιθανούς κινδύνους ώστε στο τέλος του ΠΡ/Α (Προασφαλιστικού/Ασφαλιστικού ) Ελέγχου να μπορεί ασφαλίσει σωστά την περιουσία του.

107jpg

Σας ευχαριστούμε που μας τιμάτε και μας εμπιστεύεστε για αυτό και εμείς θα συνεχίσουμε γνωρίζοντας ότι είναι απαραίτητο για εσάς.

C.E.O. EFC

Μιχαηλίδου Ευαγγελία.