SMART TECHNOLOGY - BETTER WORLD 2022 

SMART TECHNOLOGY 2022 

H έκθεση Έξυπνης Τεχνολογίας σε συνδυασμό με την ηλεκτροκίνηση αποτελεί το γεγονός της χρονιάς.

Η EFC και το τμήμα Ασφαλιστικών Πραγματογνωμόνων δεν μπορούσε να απέχει από αυτό το γεγονός. 

Είδαμε όλα τα περίπτερα και την νέα τεχνολογία που φέρουν τα ηλεκτρικά οχήματα, βιομηχανικές εταιρίες σε εναρμόνιση με την πράσινη τεχνολογία για παραγωγή ηλεκτρικής, θερμικής και υψηλής ενέργειας. 
16JPG

Συνομιλήσαμε με τους περισσότερους επικεφαλής των εταιριών και ανταλλάξαμε απόψεις τόσο τις ιδανικές λύσεις και την χρήση μεθόδων M.B.R.για την επεξεργασία και επαναχρησιμοποίηση λυμμάτων, την έξυπνη προσέγγιση και διαχείριση του νερού, την ηλεκτρική μετακίνηση και μεταφορά φορτίων καθώς και προσωπικού με ελαφρά , επαγγελματικά και βαρέα οχήματα. 


8JPG

Είδαμε εξομοιωτές αναπαράστασης τροχαίου ατυχήματος από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς». 

18JPG

Λίγα λόγια: Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» είναι το αποτέλεσμα ενός οράματος που γεννήθηκε από μια τραγική και άδικη απώλεια.  

Αυτή του Πάνου Μυλωνά, που έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 22 ετών σε τροχαίο δυστύχημα το μεσημέρι της 22ας Μαρτίου 2004 ενώ πήγαινε να παρακολουθήσει τα μαθήματά του στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας.  

Μια ιδέα, από μια ανάγκη: να μην χάνονται συνάνθρωποί μας στους δρόμους της χώρας μας. Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι.  

Τα τροχαία συμβάντα αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου για τα παιδιά και τους νέους από 5 έως 29 ετών, 2η αιτία θανάτου για τις ηλικίες 5-14 ετών & 3η αιτία θανάτου για τις ηλικίες 30-44, ενώ αυξητική τάση παρουσιάζουν οι μόνιμες αναπηρίες λόγω τραυματισμών.  

Ο βασικότερος ωστόσο παράγοντας για τα μεγάλα ποσοστά νεανικής θνησιμότητας από τραυματισμούς σε τροχαία δυστυχήματα είναι η ελλιπής ενημέρωση και εκπαίδευση σε θέματα Οδικής Ασφάλειας και η μη τήρηση των σχετικών νόμων.
https://www.ioas.gr/
17JPG

19JPG

Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το Κo Σπύρο Τάπα  για την ιδιαίτερη ξενάγηση και παρουσίαση στο περίπτερό τους που μας έκανε στα νέα μοντέλα Συστημάτων Μη επανδρωμένων αεροσκαφών Autel, Dji . 14JPG

Ενδεικτικά αναφέρουμε τι είδαμε ανα κατηγορία και παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό.

- ΕΛΑΦΡΙΑ & ΒΑΡΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

- ΤΕΜΑΧΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥ & ΞΥΛΟΥ

- ΣΤΑΘΜΟΙ ΦΟΡΤΙΣΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
5JPG

 

6JPG

20JPG

9JPG

12JPG

15JPG

11JPG