WHATS YOUR MOTO - EFC (22 Απριλίου 2018)

Το μεγάλο γεγονός έλαβε χώρα για άλλη μία χρονιά. H έκδήλωση έγινε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό με το σλόγκαν ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2018 What’s your MOTO ?

​​
Δεν μπορούσε λοιπόν η εταιρία EFC – Ασφαλιστικοί Πραγματογνώμονες  να απέχει από αυτό το γεγονός  και να μην ενημερωθούμε τόσο για τα νέα μοντέλα δίκυκλων που ήδη υπάρχουν, αλλά και τα νεά που βγήκαν στην  αγορά, όχι μόνο της Ελλάδος αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στην έκθεση εκ μέρους της Εταιρίας μας EFC- Πραγματογνώμονες παραβρέθησαν οι κάτωθι:
Μιχαηλίδου Ευαγγελία Διευθύνων Σύμβουλος EFC
Ανδρεόπουλος Αποστόλης Ασφαλιστικός Πραγματογνώμονας EFC
Δενδρινός Κων/νος Ασφαλιστικός Πραγματογνώμονας &  μέλος της Ένωσης Ευρωπαϊκού και Οικονομικού Χώρου EEMC//MQI.

Περάσαμε λοιπόν σε όλα τα περίπτερα της έκθεσης και συνομιλήσαμε με τους υπεύθυνους πωλητές καθώς και μηχανικούς, για να μάθουμε για την νέα τεχνολογία που φέρουν τα καινούργια δίκυκλα όλων των κυβικών, ηλεκτρικών και μη,καθώς και την παθητική ασφάλεια που παρέχουν


Συνομιλήσαμε  με την ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ και Ζ όπου μας ενημέρωσαν για την ιστορία των πρώτων δικυκλιστών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ)  όπως μας ανέφεραν, οι οποία  συστήθηκε με απόφαση της Ηγεσίας Της Αστυνομίας Πόλεων στις 17/02/79 και επανδρώθηκε αρχικά με Αστυνομικούς της Τροχαίας Αθηνών.

Βέβαια με την πάροδο των ετών η σύσταση και η λειτουργία του νέου τότε αυτού θεσμού, αποδείχθηκε διαχρονικά εξαιρετικά αποτελεσματική στην διατήρηση της δημόσιας τάξης καθώς και της άμεσης επέμβασης σε διάφορα συμβάντα.

Ξεκινώντας να αναφερθούμε στα περίπτερα που επισκεφτήκαμε, αναφέρουμε ότι η σειρά είναι τυχαία καθώς και το φωτογραφικό υλικό που αναρτήσαμε.

HARLEY DAVIDSON, DUCATI,KTM, HONDA, BAJAJ, PIAGGIO, BENELLI, SYM, SPILIOTIS, MOTOVINIOS, HALARISBIKESCENTER, ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ, BRILIS, DOOHAN TECHONOLOGY, ELSER MOTO ALARM, PIPERCROSS, UCLEAR DIGITAL, APM, STELPET, MOTOTRITI, GEORGOPOULOS, TZORTOPOULOS.

Δίκυκλα , τετράτροχα , ηλεκτροκίνητα υπήρχαν για όλα τα γούστα. Από το οικονομικότερο καθώς και το ακριβότερο. Βέβαια ανάλογα το χρηματικό ποσό που διαθέτει ο καθένας αγοράζει.

Εν τάχει θα αναφέρουμε μερικά μοντέλα από την έκθεση, καθώς και από τους καταλόγους που με μεγάλη ευχαρίστηση μας παρέδιδαν σε κάθε περίπτερο.

HONDA
AFRICA S
CBR300R
CB1000R
SYM
MAXSYM 600i
CRUISYM 250i-300i
Citycom S300i F4ABS
Gts 250i Sport ABS Start&Stop
BENELLI
Leoncino
Tornedo Naked
BN 251
Leoncino Trail
TRK 502X
BN 302 TRK 502
PIAGGIO
MP3 BUSINESS 500ie ABS/ASR 300ie ABS/ASR
MP3 YOURBAN/SPORT 300ie
BEVERLY/BEVERLY S 300 ie ABS/ASR
BEVERLY SPORT TOURING 350 ie ABS/ASR
BEVERLY POLICE 350 ieABS/ASR – 300ie ABS/ASR
KTM
125 DUKE
250/390/DUKE
1090 ADVENTURE
1090 ADVENTURE R
690 DUKE
1290 SUPER DUKE R
1290 SUPER ADVENTURE S
1290 SUPER ADVENTURE R
RC 125
790 DUKE
APN
MUSTANG-1
ROME
SKYJET 125i

Οι τελικές εντυπώσεις μας ήταν άριστες και όσο αφορά τον εκθεσιακό χώρο καθώς και το τρόπο περιήγησης σε αυτό. Μεγάλη εντύπωση βέβαια μας έκανε σε ένα έκθεμα ένα βιβλίο το οποίο και αγοράσαμε με το φέροντα τίτλο Ιστορία του Ελληνικού Μοτοσυκλετισμού.
​​
Πολλά  από τα εκθέματα τα οποία είδαμε αξίζει και με το παραπάνω το brand name της κάθε εταιρίας. Αναμένουμε με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία την επόμενη έκθεση .

38JPGjpg



11JPGjpg



15JPGjpg



16JPGjpg



17JPGjpg



18JPGjpg



19JPGjpg



20JPGjpg